Forskellige typer hestevæddeløb

Hestevæddeløb kommer i flere typer, nemlig stakes, handicap, godtgørelse, hævder eller pigenes løb. Hver af disse har vigtige forskelle med hensyn til de indførte heste
ind i løbet, samt hvordan hestejere og træner vil beslutte at køre deres hest i løbet.

Handicaped løb

Handicap løb er sådan, at vægten af ​​de forskellige jockeys udlignes ved brug af blyvægte. Mange anser den vægt, som en hest bærer til at være en af ​​de kritiske faktorer i handicapping racer. Ældre stærkere heste får typisk mere vægt end yngre heste, og disse forskelle er en af ​​de mange faktorer, som kyndige handicappers tager i betragtning, når de vælger deres vindere.

Stake  løb
Når en hest virkelig har bevist sig, kan de begynde at køre i indsatsbegivenheder. Dette er det højeste niveau af hestevæddeløb, der ikke sker hver dag og kun er forbeholdt specielle heste.

Hvis du er interesseret i at satse på hestevæddeløb, så tjek de nyeste Unibet odds.

Hævder løb

Hævning af løb er langt den mest almindelige form for race. I et herskende løb er hver hest indtastet til en bestemt pris og kan købes eller “hævdes” af en anden ejer. Påstanden er en måde, hvorpå konkurrence mellem heste kan udlignes

Tillæg løb

Tillægskampe er i det væsentlige ikke-krævende løb
designet til heste, der kører sjældent.

Maiden løb

Endelig er Maiden-løbene til de heste, der aldrig har vundet.
Andre betingelser kan også anvendes på jomfrucer, såsom “Ikke-vindere i de sidste 3 løb.” Maiden løb er nogle gange
vanskeligt at handicap, fordi hele feltet kan bestå af
heste med minimale fortidshistorier.

Graded Stakes løb

Den sidste type hestevæddeløb er graderet indsats racing, hvor løbet er tildelt en klasse (I, II eller III), der hjælper detaljer, hvilke heste der er mest konkurrencedygtige, samt markens kvalitet.

Disse graderede indsatser kan tjene som målepinde til ejere, trænere, jockeys og heste, mens hestevæddeløbssamfundet kan måle, hvor godt en hest er baseret på, hvordan de konkurrerer og afslutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *